sweet sour
say no to bullies!!
10 April 2013 • 4:08 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
dan salam SATU MALAYSIA
*sory capslock rosak tadi..tetiba*
hahahaha!!

jom kita jadi gangster!!
baru boleh jadi legend skolah..!!
amacam ada bran tak nak belasah budak tu..dah lah barua bagitau aku bawak phone!!
ehh aku ok ja..!
ok aku rakam narr..!
biar nampak kita legend!
gangstahh SMK Tun Hussein Onn...!!
lantak pi nar org nak habak apa..asalkan kita smua legend bdak pulau pinang!!

wahh kemain lagi diorg ehh..legend legend konon!
legend tu macam Tun Dr. Mahathir kita tu..
tak pun macam Cikgu Hem aku Tuan Zakaria aka Pakya~
woahh hah dia tu legend..haha! rindu cikgu!

dialog loghat utara tu aku reka sendiri nar..
bukan diorg yang cakap..yela bakat kan..tu la~
bongkak sungguh anda ye bell..dush dush dush!!
wahh kemain nak belasah aku konon..?
heii apa nak jadi la dengan budak sekolah sekarang ni..
aku tak faham..perlu ke membuli buli ni..
apa yang korang dapat membuli ni?
tak de perasaan ke pe korang ni??
mak bapak hantar pergi sekolah utk belajar bukan buli..!
tgok mak bapak jugak disalahkan..?

korang menconteng arang kat muka diorg..!
*akak saya tak conteng pkai arang pun..bersih je muka mak ayah saya..! hah menjawab!*
hahahaha!! abaikan abaikan~~
hah korang tengok ijat syafiq ni kena bash giler2 k kat twitter!


nah blog dia..apak jambu weyh~~
hahahaha!
jambu jambu gangster gak..
apa orang kata..
dalam hati ada taman..hahaha!
warna warni blog dia..rajin sungguh dia nak tukar colour stiap perenggan dia..
nampak tak ada arnab comel kat bawah sekali belah kiri tu..
jambu bukan...
*tekan gambar utk pergi blog izzat syafiq*


nak tengok video diorg?
tekan je gmbar bawah ni..


kesian kan kat ketua tingkatan tu..
dia buat kerja dia bagitau cikgu yang gangster tu bwak phone pergi skolah then diorg nak belasah psal tu..
dah korang bahalul sgt bwak phone..apadahal lu?
cehh ajet ajet gangster pulak bell ni..
habisla polis tangkap hang..haha!!

nak tahu lebih lanjut boleh la check kat website ni..
http://pembulismktho.blogspot.com/
http://www.informasi.my/identiti-pembuli-budak-sekolah-kedua-diketahui/

akhir kata..kita tak perlulah membuli tanpa sebab..!
natijahnya akan lebih buruk..dua kali lebih teruk dari apa yang kita buat..!
kita dah jatuh tangga then kena himpap dengan pasu bunga ibu kita then jalan depan sikit dah jatuh gaung terus mati..
k ni melampau...kbye..hahaha!~


Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn