sweet sour
A walk to remember~
12 April 2013 • 2:05 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
hiii ebelibadi..~~
sihat tak?
alhamdulillah sihat..klau ada yang tak sihat hah apa lagi pergi la makan ubat berehat..
jangan degil eh..!!

A Walk to Remember..



it's a movie based on a real love story..
yes..cerita dia memang menyayat hati..
it's tell us about the passion about love..
love is for pure soul..
love is for life..
love is for people who appreciate it and feel it..
absolutely not agreed when people misuse love..
they use for lust..nafsu..
dah ramai sgt da bercinta sebab nafsu..
guys better don't..tak kemana hubungan macam ni..

people who are in love and care about us rather than anything else he or she had will do anything for us..
am i right??
yes aku tau..cinta mesti buat kita gila..
buat benda yang tak pernah kita buat..
yeah especially lelaki la kan..
hahaha...!

macam dalam cerita ni la kan..
perempuan tu orang yang kuat agama..
selalu pergi church..
lelaki tu jatuh cinta kat dia wlaupun permpuan tu da bagitau jangan jatuh cinta dengan dia..
tapi dia degil..

then perempuan tu bagitau dia ada leukimia..
siapa tak sedih betul tak??
so lelaki ni buata macam macam nak sedapkan hati perempuan tu selagi perempuan tu masih hidup..
sweet bukan??
movie ni memang menitis air mata..

satu dialog yang paling aku ingat ialah..
love is like the wind..we can't see it but we can feel it..
nak tengok movie ni..
nak rasa apa yang aku rasa..?
nah aku bagi link..
korang tekan je gambar bawah ni ok..
nanti straight pergi new tab..
jangan risau ok..tak payah susah susah nak right click bagai..
korg memang takkan dapat punya..hahaha!


peringatan:
takda subtitle tau..kalau nak subtitle...
cari sendiri..
hahaha kejam den~
memang akan buat korang nangis..
so sediakan tisu,kain lap hingus korang tu and towel klu korang tangkap leleh punya..
kbye~


Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn