sweet sour
Crazy Little Thing Called Love (First Love)
13 March 2013 • 3:55 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
hai hai semua stalker~
*cett macam aku ni ada banyak stakler je kan*
kalau ada sekali pun terima ksih sangat..terharu i you macam harunya cerita the rise of the quardians..
handsome dowh jack frost..cair gler tgok dia..!
walaupun dia cartoon semata mata..hahaha!



okay aku baru lepas tengok cerita cintan cintun thailand~
best okayy best sangat sangat~
sekadar nak buat synopsis aku sendiri lar okay 
psst psst comel giler badak gemuk ni..hahahaha!
kalau rasa teruk sangat abaikan ok!
meh kita tengok poster dia!


okay cerita berkisahkan tentang zaman persekolahan..
so its more on cinta monyet like that larr..
Nam(heroin)ni jatuh cinta pada seorang senior sekolah nama dia P'shone..hah mcam mana la korang sebut tu msti mulut bermucung mucung kan..haha!
dia yang memang popular kat sekolah..
macam biasa la dia ni pemain bola sepak , handsome , baik and everything perfect about him lar..!! 
alaa orang kata crush crush tu..
tu normal la kan untuk perempuan2 yang memang ada feeling macam ni..yang takde feeling lansung tu dah dah kau pergi tanam diri kau paham! 
Nam ni memang buruk lar..gelap semua memang lelaki tak pandang lar..so dia pun cantikkan lah diri dia...
one thing best ttg cerita ni..
NILAI PERSAHABATAN YANG KUAT! 



  tiba tiba kwan lama P'shone, Top dtg skolah ni and sukakan Nam..masa tu Nam dah lawa lar..memang jadi perhatian sekolah..yang tak menahannya tu boleh pulak sekolah dia senaraikan budak budak popular dari nombor 5 sampai 1..nak kata wow kata ehh pun ada kan..?
Nam dpt surat suruh tggu kat tangga..dia da nmpak P'shone da..then Top ttbe masuk n cakap nak couple..Nam fikir idea yang bgus la sebab nanti dia dapatla rapat2 ngan P'shone..
ada satu hari tu Top kiss pipi Nam depan P'shone..Nam tak suka lar..of course tak suka..dia clash..
then dia luahkan perasaan dia kat P'shone..then P'shone kata P'pin musuh Nam da jadi gf dia..dia sedih sangat..



8 tahun kemudian dalam satu rancangan televisyen Nam ditanya soalan2 masa zaman sekolah..ada satu buku scrap kepunyaan ntah siapa Nam tgok and banyak gmbar..dia xtahu siapa yang bagi..
tiba tiba P'shone keluar bawak bunga..
P'shone pun cakap dia da lama tggu Nam..



happily ever after lar diorg..
enjoy jangan tak enjoy..appreciate sikit aku punya penulisan ni..
cett macam bagus sangat je...!hahaha!
ni link dia kalau nak tgok   
Crazy Little Thing Called Love(First Love)  


Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn