sweet sour
DOODLE SEGMENT by MUNIRAH MN
07 April 2013 • 4:37 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
and hai hai semua mahluk Allah di serata pelusuk dunia tak kira bangsa,umur,agama dan budaya~
ehh kepada bukan beragama islam selamat sejahtera saya ucapkan..

wahh kemain lagi greetings den..haha!
ok kali ni aku nak masuk satu lagi contest..
yes aku gila masuk contest skarang sbb nak nak naikkan pageviews maybe? haha!
*hah korang tak perasan kan perkataa nak aku tu ada dua?*



tekan gambar atas ni utk masuk segment ni ok:)
tekan lah tekan lah~
hahahahaha~

istimewanya masuk segment ni ialah...
*drum rolll*
-siapa yang masuk je memang korang akan dpat doodle
-ada jugak doodle utk lelaki

-and trbuka juga utk ssiapa non bloggers tau
nak tau lebih lanjut hah sila sila tekan gambar yang comel atas tu okeyh..!
*buat suara macam kucing tau..hah mcm mne tu?*

butir butir doddle
Nama doddle-Nabilah
Warna tudung-
#81DAF5
Warna baju-#F5A9BC

Warna tali pinggang-#FA5882

Warna skirt-#2E2E2E

Warna kasut-#DF013A

Warna beg-#DF013A
kita nak tag diorg ni smua

-amira najwa
-fakhira 
-nabila medan
-ummu nabilah

sekian sahaja..terima kasih~


Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn