sweet sour
Birthday Giveaway Nur Alja
20 March 2013 • 3:00 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Photobucket

hai hai semua...hari ni nak join GA lagi..saja nak join GA buang masa hilangkan rasa gementar yang macam tsunami ni..
bukan saja la actually nak masuk hahaha!

moh le kita ramai ramai join..hadiah dia taknak kalah banyak wei!
tak caya ke CLICK SINI ! click je la..aduhaii tak payah nak right click 'open link in new tab or window' tekan ok..!
ongkedek kedek~

GA ni mencari 93 pemenang...93 ok 93!
tak jelas ke sembilan puluh tiga..
tanggal sembilan puluh tiga..bulan empat dapat hadiah baru..
*suara mr bean nyanyi*
hahahahaha~ hancur lagu Tanggal 31...!
sangat lah tak masuk kan..hahaha!

tarikh tutup GA ni 5 april 2013..tu sebab lagu hancur aku tadi tu aku sebut bulan empat~
harap harap sangat dapat menang..
kalau result hancur dapat hadiah sangatlah best..tapi..
tak tau jugak kan..hahaha~


Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn