sweet sour
terima kasih sayang~
20 March 2013 • 4:16 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

title tak nak kalah jiwang habis..
takde la jiwang pun kan?
tak normal la kalau tak da perasaan jiwang...
setiap manusia mesti ada punya perasaan ni punya..
kalau yang takde tu maybe alien dari planet venus..


saja nak letak gambar tu..hah! magic tak..
sumpah gayat kan..hahaha!
aku xtau nak cakap apa dengan gambar tu..
kembar tiga dekat kepala ke badan ke kaki?
hah...korang pun xtahu kan..hahaha!

dah lari dari tajuk ni..
kita nak ucap terima kasih kat awak sebab sanggup membazir duit beli cincin moustache tu~
kita sayang sangat kat awak..
kita akan selalu pakai cincin awak ni..
tapi tak bermakna selalu tau..
wait mana satu ni..haha!
apa apa pun suka sangat hadiah ni walaupun takde benda nak celebrate pun but still suka sangat awak..!



gambar ni memasing sangat tak ready tak masing masing muka lawak and mintak penyepak..
so kita edit muka tu hahahaha..!
comel je memasing seekor siput seekor lagi lebah..
tak masuk betul haha!
apa apa pun i have a great time ok syg!
thanks very much!

ape korang nak tgok eh..
nah ambik!
bongkaknya larhai nabilah hisammudin ni...takpe asal orang suka..hah?


memang aku cari cincin moustache ni..
tak sangka boleh dapat..
alhamdulillah~



Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn