sweet sour
A cinderella story
07 March 2013 • 6:21 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

*lambai lambai tangan ku yang comel dan cute ni untuk korang semua*
urmm kay perasan kay perasan...heee~
terasa very romantic hari ini...
sebab saya baru lepas tengok movie...
satu movie very cute romantic...k what else...
it is very....urmm i love it...
very girly..memang kalau perempuan yang tengok cair la...
dari segi story line and and the best thing is the prince charming..soo melts~
but depends because..sesetengah orang tak suka cerita cinta diorg lagi suka action movie , horror and so on...
wait tadi aku bahaskan diri saya..
owhhh that is so uncool..macam laka laka je kan..
hahahaha..what eveer~~

ni movie poster dia..rasanya korang penah tgok kot..
da lama da cerita ni..
2004..see da lama kan?
siapa yang sebaya aku tu umur kita 9 tahun..
see!!
da lama da cari cerita ini..finally jumpa pun...

THIS IS A MUST WATCH MOVIE!

hah ni la cerita dia!
i will give 5 stars instead of zero..
okay...haha..da pilih 5 bintang nak jugak sebut 0 kan...
macam tak masuk je..
biarla masuk ke tak masuk...
asalkan Manchester United aku sokong habis habisan~...
Glory glory man united..glory glory man united..

sambung balik..cerita lebih kepada yang ada crush maybe..
bukan nak cakap aku ni pakar dalam cinta..
dan kalau boleh tak nak pun!!!!!!!!
tengok tanda seru aku..banyak tak..banyak kan..
so aku tak reti la sangat pun..
it just an opinion..bagi aku jangan takut untuk beritahu,,
okay enough tu je yang mampu aku cakap...
nak lebih bayar topup aku RM10 sekarang..baru boleh..kerdit tengah kering ni..same goes in my wallet..!
kalau nak merompak sekali pun dialu-alukan..aku mmang tak de cash..

rasanya setiap wanita di dunia ni nak ada jalan cerita macam cinderella kan...
siapa tak nak..betul tak?
cuma delete yang babak stepmum and stepsisters right?
hahaha:D

When i was a little girl i used to read fairy tales. In fairy tales you meet Prince Charming and he's everything you ever wanted. In fairy tales the bad guy is very easy to spot. The bad guy is always wearing a black cape so you always know who he is. Then you grow up and you realize that Prince Charming is not as easy to find as you thought. You realise the bad guy is not wearing a black cape and he' s not easy to spot..he is really funny , and he makes you laugh and the best is he has perfect hair.
one of the scenes~


nak tengok cerita ni tak??
siapa nak angkat ketiak.....
what the...eiii kalau yang ada hairy tu...
soorrryyy to say..geli nyah..
sempat lagi tu...
ni link dia..
so korang kena say thanks kat aku..
hahahahaha*gelak jahat*
tekan kat link nie kay..

A cinderella movie
okay that's all for this entry:)
enjoy with the movie..it make me cried:')




Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn