sweet sour
Muhammad amirull bin anuar
09 April 2013 • 12:53 AM • 0 comments

assalamualaikum hai sygku intan payung..
nak buat surat cinta ni..
bby yakin takkan siapa baca surat ni selain syg n bby je..
cewahh yakin sangat je hahaha!!
eh wait wait siapa rasa anda bukan muhammad amirull bin anuar sila lah tekan tanda pangkah di sebelah atas awak tu ye atau pun scroll bawah tekan older post then pangkah blik tab yang pasal enrty ni..bukan apa nanti awak awak smua geli..so xyah la baca k..peninggalan anda sangat dihargai..terima kasih ye awak awak semua..
hai again syg..hari ni bby type entry hari isnin pukul 11.39 malam..
saja nak bagitau syg..terasa macam bby tulis diari syang pulak..
jap bila pulak syg ada diari..xmgkin la kan..haha!
tengok tergendala nak jiwang jiwang..haha!
geli tak geli tak??hah gelak la tu kan syg..
dah pyah gelak sgt lah ok..ehh syg gelak ke??

tak kisah la syg baca lambat ke cepat..it still the same..
biarlah waktu berapa syg baca but syg kena jugak baca..
wajib k wajib.!!haha!
firstly syg..bby nak cakap yang bby sayangkan syg..bby perlukan syg dalam hidup bby..ye bby tau bby da banyak kli cakap benda ni..
bby tak pernah muak cakap macam tu..syg pun tak muak kan..
i really need you syg...don't ever leave me..

syg tau tak dalam orang tu kan nama dia Muhammad amirull anuar terselit perasaan kasih sayang dia tu..dalam diri dia tu ada perasaan tu..jelas sgt..dia sayang sgt kat nabilah..dia cakap dia tak boleh hidup tanpa nabilah..dia kata lagi biar dia pergi dulu dia dan suruh nabilah teruskan hidup..
dia ingt nabilah ni kuat sgt agaknya..nak tempuh tu semua nanti..tak nabilah tak kuat..

dia seorg yang prihatin jugak..selalu risaukan nabilah..walaupun amirull tu cakap yang dia xmcam tu..tu bukan dia bagai tapi kan nabilah degil..dia tau bakal suami dia mmg ada ada nilai2 tu..satu lagi yang ada dalam amirull ni dia offensive..
suka mempertahankan something..tak kisahla dri segi kawan, family diri dia sendri..dia mmg offensive..amirull ni kan syg setia..setia dgn nabilah..bukan nabilah je..kwan kwan dia pun sama..pernah sekali nabilah cuba utk ckap something bad about kawan amirull..dia cakap mcam2 yang diorg smua tak mcam tu..kwan kwan dia untung dapat kwan macam amirull ni..

sejujurnya amirull tu kan syg selalu buat nabilah gembira..amirull tu la duka nabilah..amirull tu jugaklah penawarnya..
contoh nabilah nangis amirull call..
nabilah dengar suara amirull je nabilah teringin nak gelak ngan dia..nabilah sgt bahagia dengan amirull..
hurm klu bayangkan saat saat indah tu memang selalu lah kan..berangan tu pun banyak jugak..
macam macam bby buat spaya syg selalu dalam otak bby..
syg mmg xle kluar..syg cbe mcm mane pun kan..
memang tkkan dapat punya lah..percayalah..
syg..baru seminggu dua hari syg plkn bby rindu sgt sgt kat syg...syg betul bby rindu...
rindu conversation kita..rindu nak gurau stiap hari..gelak stiap hari senyum..
walaupun syg dapat pgang fon hari minggu tak sama rasa dia syg..rasa dia lagi rindu kat syg...kat buah hati bby ni..
bby mintak maaf tak dapat pergi tgok syg kat mantin..klulah bby mampu bby jumpa syg...
syg syg tlg percaya bby..yang bby takkan tinggalkan syg smpai bila bila...bby terlalu cintakan syg..
bby bersyukur sgt2 dapat syg...
bby sayangkan syg...

terakhir kata dari bby..
bby bahagia dengan syg...bby teringin nak bina masjid dengan syg..
kita mesti happy kan syg??



Ya Allah kau jodohkanlah diriku dengan muhammad amirull anuar Ya Rabb..klu jodoh hambaMu itu jauh dengan ku..kau dekatkan lah Ya Allah..jodohkanlah daku dengannya..amin~



Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn