sweet sour
1st GA by NYNA-Barbie Giveaway
15 March 2013 • 9:59 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
semua semua semua hai hai hai...!
ter-over excited pulak kan..
jap jap nak ambik bunga pukul diri sendiri..
hah baru sedap skit..what??
dah tak payah gelak sangat eh..
cehh macam awak awak semua gelak je..!

ok saja nak bagitahu..
ni first GA nabilah masuk tau..
and ni pun first GA kak nyna buat kan! 


nak join jomlar join klik je kat gambar ni ok! hadiah kak nyna bagi best! jangan degil klik je la..itupun susah sangat ke hah ni permintaan terakhir ni..hah??
nampak tak permainan dia..
okay apa permainan dia..macam tak betul je bell/nabilah/nab ni..
apa apapun jangan sesekali panggil aku nab..sangat tak suka..
ehh dah menyimpang sangat ni..

kak nyna saya nak tag nama fatin , intan nabila dan aifaa syazana..
harap harap sangat diorang join GA ni..!
Happy me masuk GA *jom harlem shake spongebob squarepants* 



rasanya da kot..ini je kan syaratnya kak nyna..
haha boleh pulak kita tanya tanya..haha!


entry terpendek kan..haha! 


Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn