sweet sour
Yuna-lelaki
16 April 2013 • 3:31 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
hai people are around the world~
sihat semua?
alhamdulillah aku sihat je..
hah?? korang tak tanya kan..saja syok sendiri..
*takkkkk guuuuuunaa*

hah! tu lagu baru Yuna yang berjudul LELAKI~
yeah jangan salah faham dengan lagu ni..
korang dengar betul betul ok especially lelaki la..
takkan pondan kot kan?
hahaha!~

nak dengar tekan je play dekat video bawah ni..
terima kasih youtube~


nah lirik dia~~
Kau fikir kau siapa
Cinta ini kau buang saja

Ku tak perlukan memori

Dan kau tak perlu kembali

Kau fikir ku apa

Siang malam engkau yang punya

Kau datang dan kau pergi

Kau buat aku begini

Oh lelaki 

Tak guna ku beri kan semua

Banggakah diri mu 

Kekasih mu sahabatku

Rupanya selama ini 

Dia menaruh hati

Kadang kala aku terfikir

Kau berikan nya janji yang sama

Dan kau katakan pada ku oh

Sepuluh tahun lalu

Oh lelaki 

Tak guna ku beri kan semua

Ini rupanya kau balas kembali

Semua yang ku beri

Tak pernah mencukupi

Kau bukan lagi yang aku kenali

Perempuan seperti ku

Tak ingin bersamamu

Dahulu kau bukan begini

Kau hancurkan hati

Ku yakin dahulu kau bukan kau bukan kau bukan

Oh lelaki 

Tak guna ku beri kan semua

Oh lelaki 

Tak guna ku beri kan semua

Lelaki lelaki

Tak guna tak guna tak guna
best bukan lagu yuna kali ni..seriously nampak dia matang buat nyanyi lagu ni..
bukanlah nak kata dia tak matang..korang cubalah faham..
lagu baru dia ni mcam english retro like that lar..really awesome!

lagu 'Lelaki..' ni mengisahkan tentang suami yang curang..
dia curang dengan isteri dia yang dikahwininya selama 10 tahun..
yang extreme dan tahinya perangai suami dia tu..
dia curang dengan kawan baik isteri dia..
memang extreme lelaki ni..
*ohhh lelaki...takkk guuuuuuunaa*

lagu ini menggambarkan apa yang isteri dia fikirkan selepas kesetiaan yang dia berikan dibalas dengan kecurangan suami dia..
ohh kejam sungguh lelaki itu!
lelaki dia ni tinggalkan isterinya sebab nak bersama dengan kawan isteri dia..aduhaiii dahsyat sangat lagu ni..haha!
tragis habis cerita dia..haha!

well down yuna!!i will always supporting you!!I love you!!


Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn