sweet sour
thehummingbirdinc
18 April 2013 • 3:43 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
hyeeeee~
ohh i'm sleepy actually..
hahaha! do i need to tell u guys..?
it is none of ur business right??
hahahaha!!

ok title tu salah satu youtubers..
dia pun gwiyomi..
*aku memang xmnat korea but benda comel ni aku suka!*
siapa tak kenal gwiyomi pergi search kat youtube ok dear..!
*ketinggalan sungguh korang ni..ok kejam*
muka dia ni ada iras awal ashaari!



aku ni peminat awal ashaari so aku tau la muka dia iras iras awal ashaari..
mesti korang tertanyakan gwiyomi bukan perempuan buat ke?
hah! yang aku tunjuk ni dia handsome ohh...
cair aku tengok tak buat memek muka pun!
nah enjoy and feel great with that video!


okay dah dia comel ok!hahaha!
overload~
aku comment la dekat video dia ni dia reply ok!
arghhh suka sgt!!!
nah tengok!



ni satu lagi tapi terpulang lah kalau nak suka ok..
for me no..because its to over~


enjoy all this video what so ever~

huhhhh~~ gatal nar nabilah..haha!!!
satu lagi yang aku suka sgt akak ni pergh comel!!!
untuk para para lelaki di luar sana dia dah kawin k..
so xpyah nak suka dia sgt..
dia buat video tu untk husband dia..so cute!!


ehem saja je..xmampu buat video mampu buat gif je..haha!





Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn