sweet sour
all around the world
19 April 2013 • 2:50 PM • 0 comments

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
hi there?!! wahhupp!
yeah all around the world!!
*swag*


*owhh you are sexayy baby!!*
it is justin bieber new song title..
actually taklah baru da lama da dah 6 hari release..cuma aku sengaja je nak post lambat pasal lagu all round the world nieh..hehe~
alaa kisah apa pulak korang kan..haha! meh lempang aku laju laju..haha!
kalau korang semua nak tau dah lama da video ni release and aku orang yang ke 301!
awesome tak?? awesome kan! hahaha!!
apa tak caya nah tengok!!


mesti korang cakap view ke berapa pun nak cete kan?
korang tak jadi BELIEBER korang tak tahu mcam mana rasanya..
dapat retweet dari justin pun kteorg da happy meloncat2 tau tak!

tu lah hebatnya dan penangan BELIEBER!!
maybe lagi hebat dari k-popers..opps tersinggung ke??
sorry la ye..haha!!

meh jom kita ramai ramai tengok video ALL AROUND THE WORLD!!


part akhir tu like seriously cair giler aku dengar..
he said believe..
we beliebers were really in love on that part!



*believe...~*
basically music video kali ni nak menunjukkan kemeriahan dan keghairahan beliebers..
korang boleh dengar kan teriakan diorg..
tremendously awesome ohhh~

aku jadi belieber sejak dia baru masuk dalam industri nie..
dah lama bukan?haha!
okay taknak lah cete lebih lebih nanti ada yang tak suka dan geli~


Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn