sweet sour
busy..blergh
01 March 2013 • 5:14 PM • 0 comments


Assalamualaikum waramatullahiwabarokatuh~
*hah balas tau..dosa masuk neraka*
hahahaha:D

title tu betul bukan aku main main kay...
asal marah aku cakap kasar..wait kasar ke..macam tak msuk je..hahahaha:D
*lawak hambar*

nak kata aku busy sangat tu tak de la..orang yang bekerja and ambik lesen pun boleh updated itu ini..hahaha!
memaksa ni....kay kay senang cita aku malas..hahahaha~
sejak CNY tu..
*hah cepuk kau sampai masuk tandas tau la kalau tak tau CNY tu ape*


gambar macam tak masuk je..hahaha..bantai la..asal sibuk sangat...cepuk tau lar..
sambung balik sejak CNY tu aku ada terfikir nak updated but...it so butthurt..herghh~

kay kay nak cete ni..ade la satu mamat ni..aku selalu sangat stalk dia...kalau aku bagitau dia pun..takkan la dia nak stalk aku kan...
*hah! ni mesti fkir sayang aku kan...takla..uekk..hahaha salah padan muka..ehh?*

hah ni la dia..!


hah dialah mat luthfi !
sapa tak kenal dia..
*ape tak kenal?? pergi belakang rumah korek lubang then kau terjun dalam lubang tu tanam diri kau..amboii kemain*

dia da habis graduate...skang ni dia nak further studies for master!
double woww!
hebat weyh dia nie...very inspirational!
dia comel kan..dia lawak...hahahaha!
tak semua minat dia ni..bagi aku masing masing ada minat sendiri betul tak?


sekarang ni benda ni trend kan?
siapa tahu angkat kaki mu ke atas langit...weeee~








Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn