sweet sour
maybe a shawl pictorial..?
05 February 2013 • 3:32 PM • 2 comments


hai hai:)
feeling great..
because i love this weather...
very windy and yet cold...
yes..i love it so much:)

okay i was very urm..amazed with someones..
who loved fashions..!!
i love her style so muchhhhhh!
EXTREMELYSUOERDUPERHOTANDCOLDLOVEIT!
dia dari negara sebarang sana..
dia masih baru lagi dlm dunia blog nie..
sbb dia takde masa nak updated selalu..dia model..like wow!
DOUBLEWOW!
aku jumpa dia dekat Instagram..
*tekan link untuk tgok hasil karya ku..heee~*
dia selalu updated kat sana..
gambar dia awesome sgt..
*ok terlebih taksub plak..astagfirullahhalazim*





*click je kat nama dia nanti korang semua boleh pergi kat blog dia kay*

bagi sesetengah orang maybe akan kata..
*apa yang stylenya messy je and bla bla bla*
tu terpulang kepada diri masing masing..
setiap orang mempunyai kelebihan tersendiri..
betul tak?
dan masing masing ada cara untuk meningkatkan confident diri..
so aku dengan cara berfashion..

okay back to the title...
dah jauh sangat menyimpang nie..
hahaha:D

shawl pictorial merupakan tutorial menggunakan gambar..
okay aku teringin nak buat satu lar..
hari tidak diberitahu..nak tau tinjau tinjau lar blog i ni and jadi stalker setia..hehe:)
so berinformative blog aku nie..
*although it's a fashion tuto..hehe*

perancangan lain ialah resipi masakan..
yes pavlova..
aku akan ajar satu per satu kay..
kalau aku ade masa..insyaAllah..


every women in this world is beautiful..it depends on our self to rise our beauty which is inner beauty and outer beauty..
but please i'm begging for the sake a women's life..
don't let our dignity destroy..

                                           xoxo your girlfriend.








Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn