sweet sour
exam week
20 May 2011 • 10:05 PM • 0 comments

ye..
masih xhbis2 lgy week yang mengerikan nieh..
*ngeri la sgt nabilah hooii..
ape pe pun..
killer subjet was ADDITIONAL MATHEMATICS..
tgok je la aq tlis addmath uh..
huruf besar means of aq gler2 ske kat ko addmath..
*hanya rekaan smata2 tidak ade kene mengena dgan hidup dgan yang mati..merehepekk aq nie..

walaupun otak ligat berputar melakukan fungsinya menolong tuannya untuk memikirkan jawapan yang dikehendaki oleh yang dikehendaki namun otak tidak dapat juga melakukan ape yang dikehendaki oleh yang dikehendaki..

seriously otak aq pening thap gaban nak pecah aq rse plus plak pertambahan kesusahan soalan dye tu..
mmang wat aq nak bakor je kertas tu..
*alaaa xleh tag cm FACEBOOK la..
hehe..
bayangkan je la aq jwab 8 soalan dri 13 soalan..
itupun bkan la smua aq jwab..
dgn bangganye menyatakan bahawasanya nabilah nie maen taram kepala dye je jwab tdi..haha!

ok da la tu..
dri tdi ADDITIONAL MATHEMATICS je..

kire exam week smua org busy study kan..
struggle gler2..
smpai pecah otak msing2 menghafal menelaah..
bgai2 la kan..
aq..??
rilek gler kowt..
mcg ngan DYE..
wahh!hbat btul..
smbil blajar tu smbil mcg..
=='
then biler msuk pekse je..
da pening nak jwab pe..
hahaha!
pdan la mke ko tu..!!

tpi aq pkir gak bkan aq sorg je xreti nak jwab..
rmai agy..
tpi knpe aq xnk jdi di kalangan yang tebaek..
nak jgak tu terhuruk..

*XTHU KENAPA AQ XLEH UPLOAD PIC KAT POST NIE..
FEDAP PLAK AQ RSE..BKAN RSE DA LA MMANG PUN..KAN DA XLAWA XDE PIC..ATLEAST ADE PIC XLA SURAM SANGAT KAN..


Welcome to my blog.
Please navigate around happily.
Jangan lupa tinggalkan jejak okay.
tekan Ctrl+C untuk copy.
buat synopsis sendiri pasal movie..hee peace!
fyi i'm belieber and kipassusahmatiyuna.

Post About Linkies Other



Tweetahh

Blog Archives



Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Nabilah

Daisypath Anniversary tickers
i love you amirull anuar
T
W
I
T
T
E
R
F
A
C
E
B
O
O
K
A
S
K
F
M
I
N
S
T
A
G
R
A
M
Cute Blinking Unicorn